Tafelgoochelen

Tafelgoochelen-3_verkleind300Milan goochelt ook voor volwassenen: op verjaardagen, trouwfeesten, open dagen, personeelsfeesten, familiere√ľnies en evenementen.

Hij begeeft zich dan tussen de aanwezige gasten en laat hen van dichtbij bijzondere effecten zien. Wonderen die onder uw neus, of zelfs in uw handen plaatsvinden! Doordat deze trucs steeds aan kleine groepjes mensen worden vertoond, kan iedereen de magische gebeurtenissen op kleine afstand volgen en meemaken. Voor veel mensen een unieke ervaring!

Tafelgoochelen-2_verkleind250Als Milan aan uw tafel komt, zal er genoeg te beleven zijn. Met zijn open houding en enthousiaste manier van vertellen, zet hij u telkens op het verkeerde been. De ervaring leert dat u en uw gasten een onvergetelijk feest beleven waar nog lang over wordt nagepraat.

Het is mogelijk dat u Milan uitnodigt om een uur te komen spelen, om twee uur rond te lopen, of om zich drie uur tussen uw gasten te begeven. Dit is afhankelijk van uw wensen en het aantal mensen dat verwacht wordt. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden!