Kindervoorstelling

Kindervoorstelling-5 kindershow1Deze interactieve voorstelling duurt ongeveer een uur en het jeugdige publiek wordt er op een enthousiaste en energieke manier bij betrokken. Samen worden er spreuken bedacht, voorwerpen weggetoverd en gezwaaid met stokken die een eigen wil lijken te hebben. Er wordt gegoocheld met doeken, een groot ballonnenbeest en toverballen. De samenwerking met de kinderen staat voorop!

Een aantal van hen zullen naar voren worden gevraagd om Milan te assisteren bij het vertonen van bijzonder moeilijke trucs. Om ze daarvoor te bedanken krijgen ze van hem een mooie, gemodelleerde ballon. Aan het einde van de voorstelling wordt er voor iedereen iets lekkers ‘getoverd’!

Kindervoorsteling-3_verkleind250De goochelshow is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar oud en wordt gespeeld op scholen, bedrijfsfeesten, sinterklaasfeesten, met Carnaval, in feesttenten en in theaterzalen. Indien gewenst kan Milan zijn eigen geluidsinstallatie meebrengen.

Kinderfeesten
Deze voorstelling is een fantastische belevenis voor jarige kinderen en zijn/haar gasten. Als u Milan uitnodigt voor een kinderfeestje, zal hij na de voorstelling voor alle aanwezige kinderen een ballonfiguur maken (max. 15 kinderen).

Voor kinderen vanaf 11 jaar oud is het mogelijk om een goochelworkshop te komen geven.

kindershow2